header image

Noord (inclusief NOP)

Next Event

Genetische modificatie, mag alles wat kan?

Op 13 december 2017 organiseren CCA, CGMV en de christelijke studentenvereniging Vis Vitalis in Dronten een discussieavond over genetische modificatie.
Klik hier voor de gehele uitnodiging.

Landbouwpastoraat

De werkgroep Kerk en Landbouw Fryslân organiseert naar aanleiding van het rapport van Pieter Knijff over Landbouwpastoraat 3.0 een tweetal regionale avonden.
Pieter Knijff heeft onderzoek naar landbouwpastoraat gedaan en trekt de conclusie dat agrarisch ondernemers en pastores elkaar uit het oog zijn verloren.
Dominee Sjoerd van de Velde en Pieter Knijff geven tijdens twee bijeenkomsten aanzetten voor verder gesprek.

Klik hier voor de uitnodiging.

Huiskamerbijeenkomsten CCA/CGMV Agrariërs

Het elkaar ontmoeten, van elkaar horen hoe een ander het doet op zijn bedrijf of in zijn werk. Maar ook met elkaar bespreken wat het inhoudt om christen ondernemer te zijn in deze tijd staat centraal op de huiskamerbijeenkomsten van CGMV Agrariërs en CCA.

In januari 2017 organiseert CGMV Agrariërs samen met CCA weer een drietal huiskamerbijeenkomsten. Alle avonden beginnen om 20.00 uur.

Na de koffie en opening zal de gastheer/vrouw iets vertellen over het bedrijf. Graag gaan we met elkaar in gesprek over wat het betekent om christen-ondernemer te zijn.

13 januari zijn wij te gast bij familie Kooistra, Borgweg 15 in Lellens.

17 januari zijn wij te gast bij familie Spriensma, Vlakkeriet 3 in Houwerzijl.

19 januari zijn wij te gast bij maatschap Kooiker-Jansen, Waardweg 8 in Grijpskerk.

Graag nodigen wij je voor één van onze huiskamerbijeenkomsten uit. Ook gezinsleden zijn van harte welkom! Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld door de gastheer/vrouw.

Lees hier de uitnodiging voor de drie bijeenkomsten.

Contactgegevens
G.J. Renkema
Hoendiep 1
9811 PD ENUMATIL
T: 0594-502754
E: renkema.alma@gmail.com