Geen evenementen vanwege corona-maatregelen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geen evenementen vanwege corona-maatregelen

28 januari @ 00:00 - 1 augustus @ 00:00

Geachte lezer.

Vanwege de corona-maatregelen worden er door Christen Contact Agrarisch momenteel geen activiteiten georganiseerd. We vinden het jammer dat we niet bij elkaar kunnen komen, om elkaar te inspireren en te bemoedigen. Ondanks de beperkingen geven we vier tips om toch van betekenis te kunnen zijn.

  1. Gebed. Als christenen hebben we een machtig wapen. Ons geloof en onze verbondenheid met de Almachtige. God onze Vader, die altijd luistert als wij tot Hem bidden en smeken. Bid, voor deze wereld, voor Nederland, voor bestuurders, voor land- en tuinbouw, voor degenen die u lief zijn.
  2. Geef aandacht. Hoewel fysieke ontmoetingen moeten worden vermeden, is contact zeker wel mogelijk. Bellen, een kaartje sturen, een mailtje sturen, skypen, facetimen, enzovoort. Geef elkaar tijd en aandacht en bemoedig elkaar.
  3. Neem deel. Als CCA – zowel landelijk als regionaal – hebben we niet de organisatie-middelen om allerlei acties op te zetten. Bovendien wordt er al veel en professioneel georganiseerd, waarbij de sociale media volop worden ingezet. Daarom de oproep om lokaal aan goede acties mee te doen. Vouw niet alleen uw handen, steek ze ook uit de mouwen. Laat voor zover u daartoe in staat bent, met uw daden christelijke betrokkenheid en barmhartigheid zien.
  4. Pastorale Agrarische Coaching (PAC). Wanneer het passend is, attendeer mensen op Pastorale Agrarische Coaching. De PAC-medewerkers kunnen een luisterend oor bieden.

Gegevens

Begin:
28 januari @ 00:00
Einde:
1 augustus @ 00:00