Afgelopen Evenementen

Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

januari 2021

Geen evenementen vanwege corona-maatregelen

28 januari @ 00:00 - 15 mei @ 00:00

Geachte lezer. Vanwege de corona-maatregelen worden er door Christen Contact Agrarisch momenteel geen activiteiten georganiseerd. We vinden het jammer dat we niet bij elkaar kunnen komen, om elkaar te inspireren en te bemoedigen. Ondanks de beperkingen geven we vier tips om toch van betekenis te kunnen zijn. Gebed. Als christenen hebben we een machtig wapen. Ons geloof en onze verbondenheid met de Almachtige. God onze Vader, die altijd luistert als wij tot Hem bidden en smeken. Bid, voor deze wereld,…

Meer weten »

maart 2021

Biddag 2021

10 maart
kerken

Biddag 2021: bidden en hopen. CCA en CGMV doen samen een oproep aan kerken in Nederland om op woensdag 10 maart te bidden voor voor boeren, tuinders en vissers in Nederland. Te bidden om hoop, liefde en verbondenheid. Klik hier voor het persbericht - de oproep aan de kerken.

Meer weten »

mei 2021

GroenGelovig 2021

28 mei @ 20:30 - 3 juni @ 21:30

Kom in beweging voor Gods schepping. Op 28 en 29 mei is GroenGelovig er weer, het grootste christelijke evenement rondom duurzaamheid in Nederland. In interactieve online bijeenkomsten wordt aan de hand van het thema Aarden gesproken en nagedacht over hoe je als burger of boer, alleen of met anderen, herstel en recht brengt aan Gods schepping. Met sprekers als Ruth Valerio, Govert Buijs en vele anderen! Met proeverijen en webinars. Want van 31 mei t/m 3 juni is er elke avond een webinar. Neem deel! GroenGelovig is een initiatief van Micha…

Meer weten »

september 2021

Ondernemersavond CCA – regio Gouda

15 september @ 18:30 - 22:00
Schoonouwenseweg 46a, Stolwijk, Schoonouwenseweg 46a
Stolwijk,

Op woensdagavond 15 sept. organiseert CCA-Gouda een avond voor (jonge) ondernemers. Het thema is: 'op hoop van zegen'. De avond wordt gehouden bij de fam. Snoek in Stolwijk. Opgeven voor 7 sept. bij Heleen Bergacker. Klik hier voor de  uitnodiging.

Meer weten »

Ontmoetingsavond, CCA en CGMV agrariërs regio Noord

22 september @ 20:00 - 22:00
Dorpstraat 56, Haule

Op woensdagavond 22 september 2021 organiseren CCA en CGMV agrariërs een ontmoetingsavond bij groothandel Jansma vof in Haule. Leden en belangstellingen uit het noorden van het land zijn van harte welkom. Graag van te voren opgeven bij Dick vd Horst, Jouk Dunnink of Teus Spijker (is verplicht). Klik hier voor de uitnodiging en voor contactgegevens.

Meer weten »

Ontmoetingsavond, CCA en CGMV agrariërs regio Oost

23 september @ 20:00 - 22:00
Wijkweg 2, Rouveen

Op donderdagavond 23 september 2021 organiseren CCA en CGMV agrariërs een ontmoetingsavond bij de Veldschuur, informatiecentrum voor natuur en historie, in Rouveen. Leden en belangstellingen uit het oosten van het land zijn van harte welkom. Graag van te voren opgeven bij Dick vd Horst, Jouk Dunnink of Teus Spijker (is verplicht). Klik hier voor de uitnodiging en voor contactgegevens.

Meer weten »

oktober 2021

Ontmoetingsavond CCA-regio Noord-West Veluwe

21 oktober @ 20:00 - 22:00

Op donderdag 21 oktober aanstaande organiseert CCA-regio Noord-West Veluwe een ontmoetingsavond in het dorphuus Noordernhuukien in Noordeinde (Gelderland). Spreker die avond is veldbioloog Klaas Nanninga. Graag van te voren opgeven (verplicht) bij Joke ten Hove. Klik hier voor de uitnodiging en de contactgegevens.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen