header image

Noord (inclusief NOP)

Next Event

Landbouwdebat 
Op donderdag 7 maart 2019 om 20.00 uur is iedereen welkom bij zalencentrum De Wiekelaar in Oudleusen, voor een landbouwdebat met landbouwwoordvoerders van verschillende politieke partijen en de lijsttrekkers voor de waterschapsverkiezingen. De gehele uitnodiging vindt u hier.

Thema-avond ‘Toekomst van landbouw in Noord-Nederland
CU-Statenfractie, CCA en CGMV organiseren een thema-avond over  de toekomst van de landbouw in Noord-Nederland. Op de bijeenkomst van 22 maart 2018 in Onderdendam zal gedeputeerde Slaghouwer een inleiding verzorgen. Klik hier voor de uitnodiging en het programma van deze avond.

A man-made world, mag alles wat kan?
Op 13 december 2017 organiseerden de christelijke studentenvereniging Vis Vitalis, CCA en CGMV in Dronten een thema-avond over genetische modificatie in de landbouw. Prof.dr.ir. Henk Bovenhuis (hoogleraar Veefokkerij in Wageningen) en Klaas Jan Salomons (pluimveehouder in Biddinghuizen) leiden het onderwerp in. Aan de hand van een aantal stellingen volgde een interessante discussie. Klik hier voor het verslag van de avond.

Genetische modificatie, mag alles wat kan?
Op 13 december 2017 organiseren CCA, CGMV en de christelijke studentenvereniging Vis Vitalis in Dronten een discussieavond over genetische modificatie.
Klik hier voor de gehele uitnodiging.

Contactgegevens
G.J. Renkema
Hoendiep 1
9811 PD ENUMATIL
T: 0594-502754
E: renkema.alma@gmail.com