header image

Utrecht-Oost

Next Event

Themabijeenkomst ‘Bijbel en Landbouw’. 
Op donderdag 12 maart 2020 is er een themabijeenkomst over ‘Bijbel en Landbouw’. Mevrouw Judith Westerink (Wageningen UR en Statenlid CU) zal een inleiding verzorgen over Bijbel en Landbouw. De avond wordt geleid door Jan Visser. De hele uitnodiging vindt hier. De avond vindt plaats van fam. G. van den Bosch, Wesselseweg 132, Kootwijkerbroek.

Uitnodiging Vrouwensymposium Giessenburg 4 februari 2020: Water: kwaliteit, kwantiteit en verantwoordelijkheid.
Op dinsdag 4 februari 2020 wordt in Giessenburg het jaarlijkse Agrarisch Vrouwensymposium georganiseerd met als thema ‘Water: kwaliteit, kwantiteit en verantwoordelijkheid’. In het ochtendprogramma is er aandacht voor het thema water. ’s Middags is er een ‘alternatief wasprogramma’. De uitnodiging voor deze dag vindt u hier.

Themabijeenkomst ‘De 5 P’s van werken vanuit het perspectief van God’.
Op woensdag 29 januari 2020 is er een themabijeenkomst over ‘De 5 P’s van werken vanuit het perspectief van God’. Manna 841 zal worden behandeld. De avond wordt geleid door Jan Visser. De hele uitnodiging vindt hier. De avond vindt plaats van fam. G. van den Bosch, Wesselseweg 132, Kootwijkerbroek.

Themabijeenkomst ‘Leven buiten je comfortzone’.
Op woensdag 27 november 2019 is er een themabijeenkomst over ‘Leven buiten je comfortzone’. Manna 833 zal worden behandeld. De avond wordt geleid door Jan Visser. De hele uitnodiging vindt u hier. De avond vindt plaats van fam. G. van den Bosch, Wesselseweg 132, Kootwijkerbroek.

Thema bijeenkomst ‘De wereld heeft meer cowboys nodig’.
Op woensdag 16 oktober 2019 is er een thema bijeenkomst over ‘De wereld heeft meer cowboys nodig’.
De avond wordt geleid door Jan Visser. De hele uitnodiging vindt u hier.
Manna 820, die zal worden behandeld, vindt u hier.
De avond vindt plaats van fam. G. van den Bosch, Wesselseweg 132, Kootwijkerbroek.

Thema bijeenkomst ‘Wijsheid, kennis en inzicht’
Op woensdag 6 maart 2019 is er een thema bijeenkomst over het thema ‘Wijsheid, kennis en inzicht’. De avond wordt geleid door Jan Visser. De gehele uitnodiging vindt u hier. Manna 784, die behandeld zal worden, vindt u hier.

Thema bijeenkomst ‘Overtroffen verwachtingen’
Op woensdag 30 januari is er een thema bijeenkomst over het thema Overtroffen verwachtingen. De avond wordt geleid door Jan Visser. De gehele uitnodiging vindt u hier.

Thema-avond ‘Vertrouwen’
Op woensdag 28 november 2018 organiseren de regio’s Barneveld, Bennekom en Utrecht-Oost een themabijeenkomst over het thema ‘Vertrouwen’. Jacob Haalstra van Advisie-Agro komt spreken. De hele uitnodiging vindt u hier.

Thema-avond ‘Aanbid je je werk?’
Op woensdag 24 oktober 2018 is er een thema-avond bij familie Van den Bosch in Kootwijkerbroek. Klik hier voor de hele uitnodiging.