header image

Onze blog

Next Event

Op donderdagavond 11 april 2019, 19.30 uur, wordt de voorjaarsledenvergadering gehouden. We zijn te gast op de boerderij ’t Paradijs van de familie Snoeij, in het buitengebied van Barneveld. IJsbrand Snoeij zal over zijn bedrijf vertellen en ons rondleiden (www.boerderijparadijs.nl). Alle leden krijgen in maart de uitnodiging en stukken toegestuurd. Reserveer alvast deze datum en […]

Van woensdag 26 juni tot en met vrijdag 28 juni 2019 wordt in Bathmen (bij Deventer) de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland gehouden. CCA staat met een stand op deze beurs, met als doel om CCA meer bekendheid te geven. De ervaring leert dat er op zo’n beurs veel ontmoetingen en mooie gesprekken plaatsvinden. De beurs […]

Binnenkort worden er vanuit CCA, in samenwerking met Dik Veefkind, Lianne Veenstra en Wiggele Oosterhoff, weer nieuwe cursussen gestart! De volgende cursussen worden aangeboden: Bedrijfsbeëindiging Boerinnenkracht Landbouw en Pastoraat Wanneer u op de naam van de cursus klikt, komt u uit bij de poster met daarop meer informatie over het onderwerp en praktische zaken.

Op donderdag 7 maart 2019 om 20.00 uur is iedereen welkom bij zalencentrum De Wiekelaar in Oudleusen, voor een landbouwdebat met landbouwwoordvoerders van verschillende politieke partijen en de lijsttrekkers voor de waterschapsverkiezingen. De gehele uitnodiging vindt u hier.

Op woensdag 6 maart 2019 is er een thema bijeenkomst over het thema ‘Wijsheid, kennis en inzicht’. De avond wordt geleid door Jan Visser. De gehele uitnodiging vindt u hier. Manna 784, die behandeld zal worden, vindt u hier.

Op woensdag 19 december is er in Dronten een gezamenlijke avond gehouden met CCA, CGMV en twee christelijke studentenverenigingen, GHBOV Vis Vitalis en Ichthus Dronten. Het verslag van deze inspirerende avond vindt u hier.

Op woensdagavond 6 maart organiseert regio Gouda een ontmoetingsavond met als thema: ‘Dubbele winst’. Gert van Putten zal de spreker zijn op deze avond. Vooraf kan er samen gegeten worden. Klik hier voor de uitnodiging voor deze avond.

Op 25 februari staat de regioavond van Utrecht-West en Noord-Holland op de planning. Wiggele Oosterhoff zal dan een lezing geven over het onderwerp ‘Voedsel verbindt boeren en burgers!’. De hele uitnodiging vindt u hier.

Op woensdag 30 januari is er een thema bijeenkomst over het thema Overtroffen verwachtingen. De avond wordt geleid door Jan Visser. De gehele uitnodiging vindt u hier.

Op woensdagavond 21 november heeft CCA-regio Gouda een ondernemersavond met als thema: ‘Agrarische coach: hulp of hype?’ georganiseerd. Dik Veefkind, zelf agrarisch coach, heeft op deze avond gesproken. Klik hier voor het verslag van de avond.