header image

Onze blog

Next Event

Christiaan Bondt (CCA-lid uit Aalten) in de Volkskrant over bidden en danken: ‘Bid samen voor de oplossing van het stikstofprobleem. Klik hier voor het artikel.

Op 28 november 2019 organiseren CCA en CGMV Agrariërs een speciale bezinningsavond voor vrouwen; ‘Vrouw met Boer(derij)’.  Klik hier voor de uitnodiging. Van harte uitgenodigd!

Op vrijdag 8 november is de landelijke ontmoetingsdag van CCA weer in Putten. Deze keer niet in De Aker, maar in De Arendshof. Het belooft weer een inspirerende dag te worden. Klik hier voor het programma. We zien u graag op 8 november in Putten.

CCA en CGMV Agrariërs roepen hun leden op om voor minister Carola Schouten te bidden. Via een persbericht roepen zij burgers, boeren, kerken en geloofsgemeenschappen op datzelfde te doen.  

Jan Overeem (CCA-voorzitter) is op de christelijke TV-zender Family7 geïnterviewd over het rapport van de commissie Remkes en over de boerendemonstratie van 1 oktober in Den Haag. Klik hier om het hele interview te bekijken.

Op 12 september wordt er in de regio Gouda een jongerenavond georganiseerd, met BBQ! Het thema van de avond is: ‘Biologisch, ook iets voor jou?’ Mart-Jan de Jong van De Bonte Weide, een biologische geitenhouderij, zal spreken. Meer informatie over de avond, het thema en de mogelijkheid tot opgeven vind je hier.

Op 5 september wordt de regioavond voor Oost georganiseerd. Hierbij wordt een bezoek gebracht aan Boerderij Polderzicht in Mastenbroek. Graag opgeven voor 2 september. Meer informatie over de avond en de manier van opgeven is hier te vinden. Op 12 september wordt de regioavond voor West georganiseerd. Hierbij wordt een bezoek gebracht aan Zorgboerderij Den […]

Wiggele Oosterhoff (beleidsmedewerker van CCA) is op de christelijke TV-zender Family7 geïnterviewd over het realisatieplan kringlooplandbouw van minister Carola Schouten. Hij is positief over de voorstellen, die volgens hem gaan over het herstel van verbindingen; tussen boer en bodem, tussen landbouw en natuur en tussen boeren en burgers. Fair trade voor boeren dichtbij moet volgens […]

Op donderdagavond 20 juni organiseren CGMV en CCA een uitje naar het landbouwmuseum in Dedemsvaart. Voor meer informatie en de mogelijkheid tot opgeven, klik hier. Van harte welkom!

Op donderdagavond 11 april 2019 is de voorjaarsledenvergadering gehouden. We zijn te gast geweest op de boerderij ’t Paradijs van de familie Snoeij, in het buitengebied van Barneveld. IJsbrand Snoeij heeft ons over zijn bedrijf verteld en ons rondgeleid (www.boerderijparadijs.nl). Klik hier voor het verslag van de voorjaarsledenvergadering.