header image

Onze blog

Next Event

Klik hier voor een ingezonden brief van Marja Bassa – Selles over de risico’s van Jacobskruiskruid.

In dit nummer van Verbinding uiteraard aandacht voor het corona-virus en de gevolgen daarvan. Verder een beschrijving van de verdere samenwerking tussen CCA en CGMV.  Een artikel over bedrijfsopvolging en een bedrijfsrapportage over de Gebroeders Fuite Veevoeders BV uit Genemuiden. Hermieneke Vonk schrijft in haar column over volhoudbaarheid.

Nico Bakker is student aan de landbouwopleiding voor biologisch dynamische landbouw bij de  Warmonderhof in Dronten. Hij zoekt een stagebedrijf in de tuinbouw (of fruitteelt) voor eind april tot begin oktober dit jaar, waar het ‘Woord van God’ centraal staat. Het stagebedrijf moet wel een biologisch (gecertificeerd) bedrijf zijn.  Hebt u suggesties voor Nico, graag […]

In het kerkelijk blad ‘De Waarheidsvriend’ schrijft ds. J. Belder een aantal artikelen over  pastoraat en agrariërs in de knel. Klik hier voor de link naar het tweede artikel.

In het kerkelijk blad ‘De Waarheidsvriend’ schrijft ds. J. Belder een aantal artikelen over  pastoraat en agrariërs in de knel. Klik hier voor de link naar het eerste artikel.

IN het themanummer over Rentmeesterschap van het blad Onderweg een kort interview met Wiggele Oosterhoff (CCA) over boeren en tuinders. Klik hier voor de link naar het blad Onderweg (zie: pag. 16).

Christiaan Bondt (CCA-lid uit Aalten) in de Volkskrant over bidden en danken: ‘Bid samen voor de oplossing van het stikstofprobleem. Klik hier voor het artikel.

Op 28 november 2019 organiseren CCA en CGMV Agrariërs een speciale bezinningsavond voor vrouwen; ‘Vrouw met Boer(derij)’.  Klik hier voor de uitnodiging. Van harte uitgenodigd!

Op vrijdag 8 november is de landelijke ontmoetingsdag van CCA weer in Putten. Deze keer niet in De Aker, maar in De Arendshof. Het belooft weer een inspirerende dag te worden. Klik hier voor het programma. We zien u graag op 8 november in Putten.

CCA en CGMV Agrariërs roepen hun leden op om voor minister Carola Schouten te bidden. Via een persbericht roepen zij burgers, boeren, kerken en geloofsgemeenschappen op datzelfde te doen.