header image

Onze blog

Next Event

Nico Bakker is student aan de landbouwopleiding voor biologisch dynamische landbouw bij de  Warmonderhof in Dronten. Hij zoekt een stagebedrijf in de tuinbouw (of fruitteelt) voor eind april tot begin oktober dit jaar, waar het ‘Woord van God’ centraal staat. Het stagebedrijf moet wel een biologisch (gecertificeerd) bedrijf zijn.  Hebt u suggesties voor Nico, graag […]

In het kerkelijk blad ‘De Waarheidsvriend’ schrijft ds. J. Belder een aantal artikelen over  pastoraat en agrariërs in de knel. Klik hier voor de link naar het tweede artikel.

In het kerkelijk blad ‘De Waarheidsvriend’ schrijft ds. J. Belder een aantal artikelen over  pastoraat en agrariërs in de knel. Klik hier voor de link naar het eerste artikel.

IN het themanummer over Rentmeesterschap van het blad Onderweg een kort interview met Wiggele Oosterhoff (CCA) over boeren en tuinders. Klik hier voor de link naar het blad Onderweg (zie: pag. 16).

Christiaan Bondt (CCA-lid uit Aalten) in de Volkskrant over bidden en danken: ‘Bid samen voor de oplossing van het stikstofprobleem. Klik hier voor het artikel.

Op 28 november 2019 organiseren CCA en CGMV Agrariërs een speciale bezinningsavond voor vrouwen; ‘Vrouw met Boer(derij)’.  Klik hier voor de uitnodiging. Van harte uitgenodigd!

Op vrijdag 8 november is de landelijke ontmoetingsdag van CCA weer in Putten. Deze keer niet in De Aker, maar in De Arendshof. Het belooft weer een inspirerende dag te worden. Klik hier voor het programma. We zien u graag op 8 november in Putten.

CCA en CGMV Agrariërs roepen hun leden op om voor minister Carola Schouten te bidden. Via een persbericht roepen zij burgers, boeren, kerken en geloofsgemeenschappen op datzelfde te doen.  

Jan Overeem (CCA-voorzitter) is op de christelijke TV-zender Family7 geïnterviewd over het rapport van de commissie Remkes en over de boerendemonstratie van 1 oktober in Den Haag. Klik hier om het hele interview te bekijken.

Op 12 september wordt er in de regio Gouda een jongerenavond georganiseerd, met BBQ! Het thema van de avond is: ‘Biologisch, ook iets voor jou?’ Mart-Jan de Jong van De Bonte Weide, een biologische geitenhouderij, zal spreken. Meer informatie over de avond, het thema en de mogelijkheid tot opgeven vind je hier.